Svensken kunne trolig ha havnet i LA Galaxy allerede i fjor sommer, hvis det ikke hadde vært for kneskaden han pådro seg mot Anderlecht i Europa League-kvartfinalen 20. april. I de siste ukene og dagene har det vært masse spekulasjoner rundt samme klubb. ESPN har meldt at det nærmer seg en overgang, og United-manager José Mourinho uttalte seg litt spesielt på sin siste pressekonferanse.

Der sa han at klubben ikke har noen planer om å «gjøre livet vanskelig» for Zlatan. – Om det er sant at han ønsker en fremtid i en annen klubb, er vi her for å hjelpe, sa Mourinho.
STYGG SMELL: Her ryker kneet til Zlatan Ibrahimovic, mot Anderlecht 20. april i fjor. Han har ennå ikke kommet skikkelig tilbake.STYGG SMELL: Her ryker kneet til Zlatan Ibrahimovic, mot Anderlecht 20. april i fjor. Han har ennå ikke kommet skikkelig tilbake. Foto: OLI SCARFF / AFPLes hele
Manchester United-spissen har slitt med å komme tilbake etter kneskaden. Han har bare vært på banen i fem Premier League-kamper denne sesongen, til sammen i 102 minutter.

Han har også spilt et kvarter i Champions League, pluss 69 minutter mot Bristol City i ligacupen, der han scoret målet da United tapte 1–2. Han har ikke spilt siden han fikk én omgang mot Burnley 2. juledag.

LES OGSÅ
Vi trenger en norsk Zlatan
Los Angeles Galaxy var dårligst av alle 22 Major League Soccer-klubber i forrige sesong.

For mer nyheter om billige fotballdrakter, vær så snill å fokusere på bloggen vår.