Vi har i en og samme kamp fått to scoringer som begge kunne bli sesongens mål, konstaterte Steve Claridge som ekspert på BBC Radio. Slik kom de to scoringene da London-lagene spilte 1-1:

0-1: 70 minutter var gått, og West Ham hadde knapt nok vært i nærheten av Spurs-målet, da Pedro Obiang brått og uventet dundret ballen opp i krysset bak en sjanseløs Hugo Lloris. Et stjernetreff til 1-0 for gjestene – på deres aller første mulighet i hele kampen.

1-1: Utligningen kom etter 83 minutter. Igjen var det en kanon oppe i krysset, ikke like høyt oppe i krysset som Obiang, men likevel vakkert. Målscorer var sørkoreanske Heung-Min Son. Endelig fikk Tottenham lønn for strevet.

VG live: Vi fulgte kampen direkte

– Obiangs mål var bedre enn mitt, innrømmet Son etter kampen, ifølge BBC.

– Vi har verdens beste keeper, og han hadde ikke en sjanse.

West Ham lå lavt på Wembley, og Tottenham slet voldsomt med å komme gjennom forsvarsmuren. De fleste ventet likevel bare på når Spurs skulle få det første målet.

TV2-ekspert – og tidligere Tottenham-spiller – Erik Thorstvedt sa i studio etterpå at Spurs burde hatt tre straffespark: Først Dele Alli etter 55 minutter, så Harry Kane etter 62 minutter og Alli igjen da han ble tatt av keeper etter 66 minutter.

– Men det er tre vanskelige situasjoner for dommeren, innrømmet Thorstvedt.

I den andre situasjonen ropte Kane på straffespark. Han gikk i bakken i kamp med Pablo Zabaleta – men dommeren valgte å la spillet gå.

Like etterpå taklet Zabaleta på både dyktig og lovlig vis da Kane skulle til å skyte fra 10 meters hold. Ballen endte hos Alli – og den tredje omdiskuterte situasjonen.

West Ham-målmann Adrián var både god og heldig. Han kunne ikke gjøre noe med Sons kjempeskudd.

For mer nyheter om fotballdrakter til lag, vær så snill å fokusere på bloggen vår.