Ronny Deila og Vålerenga vant kampen om signaturen til Sam Johnson.
Se Eliteserien med Eurosport Player. Slik sikrer du deg tilgang
Den 24 år gamle spissen Sam Johnson er klar for Vålerenga. Spilleren har signert en tre og et halvt års kontrakt med klubben.

– Jeg føler meg hjemme allerede, og skal gjøre alt for at både jeg og klubben blir stolte, sier Johnson til klubbens hjemmeside .

24-åringen brøt nylig kontrakten med den kinesiske klubben Wuhan Zall der det ble 26 kamper og tolv scoringer. Johnson har tidligere også spilt for Djurgården i Allsvenskan der han hamret inn syv scoringer på tolv kamper i 2016, før han flyttet til Kina.

Ifølge GP var spissen også aktuell for en retur til Allsvenskan, men Vålerenga stakk av med seieren i kampen om spillerens signatur.

VIF-trener Ronny Deila har sett spissen i aksjon flere ganger og er fornøyd med å få Johnson til klubben.

– Sam er en rask spiss som jobber hardt for laget, er flink til å true rom i tillegg til at han scorer mye mål. Jeg er glad for at han har valgt å signere for oss og tror våre supportere har mye å glede seg til, sier Deila.

Spissen har tidligere spilt for flere svenske klubber, deriblant Assyriska IF KF, Juventus IF, Härnösands FF, IK Frej i tillegg til Djurgården. Johnson har åtte kamper og ett mål for det liberiske landslaget.

For mer nyheter om fotballdrakt barn med navn, vær så snill å fokusere på bloggen vår.