messi fotballdrakt «Italiensk fotball har alltid vært opptatt av forsvarsspillere,» sa Melchiot til Goal. «De respekterer forsvarsspillere i Italia. Italiensk fotball er tilbake til der den burde være. Toppstjerner går dit. Jeg føler at Juventus er en stor kandidat til å vinne Champions League.

«Det er ikke så lett som det ser ut til å vinne åtte titler på rad. De Ligt er i et stjernelag. Han spiller spillet som han har eksistert i mange år. Han har alltid hatt det. Man Utd? Kanskje det er det en urolig klubb De bygger opp laget sitt igjen.

«Barcelona? De går også gjennom endringer og de anses som ikke vellykkede når de ikke er i finalen i Champions League. Juventus ser ut til å vinne den, og de kan ha den beste sjansen til å vinne denne sesongen. Det var hans valg.»

Ajax kan tro at de fortsatt hadde et vellykket overgangsvindu messi drakt barn til tross for at de solgte De Ligt til Juventus og Frenkie de Jong til Barcelona for €75 millioner (£65 millioner) ettersom de ble spådd å miste flere stjerner, inkludert Hakim Ziyech.