Stefano Pioli og Fiorentina «la med angrer at vi kunne ha gjort mer» og betalt for en feil etter 1-0 nederlag til Napoli.

Lorenzo Insigne scoret det eneste målet sent på, som gjorde det beste ut av en Arkadiusz Milik gjennom ball.

«Vi hadde en god ytelse generelt, men har også kvaliteten til billige fotballdrakter å gjøre langt bedre,» fortalte Viola-coachen Sky Sport Italia.

«Det var få risikoer i åpningen 15 minutter, og det var situasjoner der vi kunne vært mer effektive. Det er naturlig å slite litt mot en side av slik kvalitet, men 10 minutter fra tid hadde vi en stor feil og betalte en stor pris.

«Jeg tror dette tapet er mer vår skyld enn å gi fotballdrakter barn kreditt til Napoli. Vi prøvde å ta initiativet, men kunne ha gjort mer og skapt flere problemer for forsvaret sitt.

«Feil kan skje, men det viktige er aldri å bosette seg, gå alltid til seieren. Selv om vi spilte med karakter på Stadio San Paolo, forlater vi med beklagelse at vi kunne ha gjort mer.

«Det er et vekstprosess, det tar tid og denne forestillingen viser at vi kan få resultater selv i vanskelige arenaer som dette.»