Everton hadde en ørliten sjanse til å tenne håpet om Euopa League-avansement torsdag kveld, men isteden ble det nok en ydmykelse for Premier League-klubben.

For selv om Sandro Ramírez (22) reduserte til 1-2 etter 71 minutter hjemme mot Atalanta, røk de til slutt på et stygt hjemmetap.

I det 88. minutt og på overtid gjorde den danske landslagsspissen Andreas Corneliussen (24) ydmykelsen total da han scoret 1-4 og 1-5.

RBKs Europa-drøm knust: – På det nivået her så er det slett håndarbeid

TØRKET AV GLISET: David Unsworth gliste bredt før forrige helgs seriekamp mot Crystal Palace, men hadde lite å smile for mot Atalanta.

Dermed står de med ett skarve poeng etter fem kamper i gruppe E, og alt håp om mer Europa-spill på nyåret er borte.

– Det er sånn sesongen vår har vært, vi kan ikke gi bort billige mål. Når de tar på Everton-trøyen må de spille med stolthet og innsats, og det gjorde de ikke, sa Evertons midlertidige manager David Unsworth til BT Sport etter kampen.

For mer nyheter om Fotballdrakter til Barn, vær så snill å fokusere på bloggen vår.